Ledlenser - 7 let garancije - Instep

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Ledlenser - 7 let garancijeLedlenser je na voljo za vse vaše pričakovane (in nepričakovane) izzive - tudi za vaš najbolj neprijeten trenutek. Zelo si prizadevamo, da bi vam svetilke Ledlenser zagotovile dolgoletno zanesljivo storitev. Če gre pa karkoli narobe, pa smo za vas pripravili 7-letno garancijo (če izdelek registrirate).
 
Vaša svetilka bo pregledana in po potrebi poslana v nemški servisni center Ledlenser. Po natančnem pregledu, kaj je v resnici narobe, se bodo odločili, ali jo je potrebno popraviti, narediti vzdrževalna dela ali je treba zamenjati celotno svetilko ali samo del. Če popravilo ne bo mogoče, bodo svetilko zamenjali.
 
Garancija storitve Ledlenser
Če imate izdelek Ledlenser, za katerega menite, da ne ustreza vašim pričakovanjem, nam pošljite e-pošto na info@ledlenser.si s svojimi kontaktnimi podatki in opisom napake ali škode.
Vključitev fotografij napake zelo pomaga pri reševanju zahtevkov. Naredili bomo vse, da ga popravimo / zamenjamo v skladu z obljubo garancije.
 
Izjeme
Ta garancija zajema samo prvotnega / primarnega lastnika in ne zajema zlorabe, spreminjanja, kraje, izgube ali nepooblaščene in/ali nerazumne uporabe vašega izdelka Ledlenser. Ta garancija ne zajema ovitkov, dodatkov, gravur, barvnih oblog ali čiščenja.
  
Koliko časa traja postopek uveljavljanja garancije Leatherman?
Dejanski čas se sicer razlikuje. Če je svetilko možno popraviti v sloveniji je proces kratek. Če pa je potrebno svetilko poslati v servisni center v Nmčiji pa lahko traja 4-8 tednov.

Ali je postopek uveljavljanja garancije brezplačen?
Pogoj za uveljavljanje garancije je priložitev računa. Za vse, ki so izdelek kupili v Sloveniji in priložijo račun, je pošiljanje svetilke v Nemčijo BREZPLAČNO. Izdelek dostavite na sedež Ledlenser Slovenija, Borovec 31, 1236 Trzin. Ko je izdelek popravljen oz. vrnjen iz Nemčije, pa ga enako prevzamete na sedežu. Izdelek lahko tudi pošljete po pošti. V tem primeru vam bomo tudi mi vrnili izdelek po pošti in zaračunali poštnino v znesku 3 € z ddv. 
Vsi, ki ne morejo predložiti računa ali pa so izdelek kupili izven Slovenije, pa morajo plačati manipulativen strošek v višini 20€ z ddv.